Zwevende trap

Zwevende trap

Als het gaat om het creëren van een indrukwekkende uitstraling, dan zijn de zwevende trappen van Herco een klasse apart. Dat verklaard ook direct waarom ze zo populair en intrigerend zijn. De drijvende loopvlakken zijn aan een zijde verbonden, bijvoorbeeld aan een wand. Aan de andere kant zijn ze niet ondersteund, waardoor het lijkt dat ze 'zweven' in de ruimte. Structureel is er geen behoefte voor een balustrade, maar het is mogelijk om een bevestiging, hetzij op of tegen de trap te laten maken.

Zwevende trappen hebben vaak houten, glas of steen trappen, maar ook andere materialen zijn ook mogelijk. De selectie zwevende trappen is bij Herco zeer groot. We kunnen, bijvoorbeeld, een drijvende structuur in de trap brengen, trappen met bochten, rechte trappen of kwartslag trappen spiraal: het is helemaal mogelijk!

Waarom een Zwevende trap

Zwevende trappen zijn aantrekkelijk, mooi en veelzijdig. Deze flexibele eenheden worden aangeduid als geopend vlucht of drijvend omdat ze lijken te zijn opgehangen met bijna geen steun onder hen en dit creëert nogal een boeiende blik. Door het kiezen voor een drijvend stijl kunt u optimaal gebruik maken van de ruimte onder de trap in plaats van beperkt te zijn tot een lastige kast. Stel je voor dat je je trap ook kunt laten dienen als opslagruimte. Bovendien hoef je niet het onaantrekkelijke, afgesloten uiterlijk dat kenmerkend is voor meer traditionele trappen voorzien. U kunt een Herco zwevende trap zetten in het midden van een kamer zonder het licht te verliezen van ramen of een gevoel van openheid in de hele ruimte. Bekijk de zwevende trappen realisaties.

Zwevende trap prijs.

Herco zal met plezier voor een op maat ontwerp oplossing voor uw huis, kantoor, of commerciële / industriële toepassing zorgen.. Als u vragen heeft over onze zwevende trappen, neem dan gerust contact met ons op en wij zullen u voorzien van de nodige begeleiding. Ook voor een prijs of prijs indicatie kan u ons altijd bellen of mailen.