Bloktrap

bloktrap

De vervaardiging van trappen is niet iedereen gegeven, laat staan het ontwerp ervan. Misschien bent u op zoek naar een trap, maar weet u niet precies dewelke? Vraag dan advies aan Herco, uw trappenspecialist in omstreken. Wij zijn thuis in diverse stijlen en vormen van trappen, zodat u vast een zeker eentje vindt naar uw smaak. Hieronder vindt u alvast meer informatie over een iets minder bekende variant, namelijk de bloktrap.

Een bloktrap: exclusiviteit en moderniteit in één

Een metalen trap, een glazen trap, een draaitrap en ga zo maar verder: dat zijn de bekendere trapvormen, waarvan u ongetwijfeld als eens van gehoord zal hebben. Maar er zijn ook enkele minder bekende, zoals de bloktrap. Deze is echter niet minder mooi, in tegendeel.

Maar wat is nu zo’n bloktrap? Wel, een bloktrap is een trap met een zeer stijlvol en elegant karakter. Ze passen in vele woningen en hebben een aparte, opvallende vorm en uitstraling. Qua design zit u goed, want het vormt meer dan eens een echte eyecatcher in de desbetreffende ruimte.

Haar naam heeft vooral betrekking op de vorm van de trap zelf en iso ontleed aan letterlijk een opeenstapeling van blokken. Geen nood, onze creatieve geest zorgt voor een plaatje dat heus niet zo bombastisch is als dit op het eerste gezicht mag klinken.

Herco als partner voor uw bloktrap in huis

Een trap in staal, metaal, hout en ga zo maar verder. Een bloktrap maakt het allemaal mogelijk. Bent u wel voorstander van dergelijke kubistische architectuur? En vraagt uw woonst om net dat ietsje meer? Dan is een bloktrap zeker het overwegen waard. Wij gaan voor eentje volgens de regels van de kunst, eentje die uw interieur naar het hogere niveau tilt waarnaar u op zoek bent.

Herco is de ideale partner indien u al geruime tijd op zoek bent naar een bloktrap. Zowel als particulier als bedrijf kunt u bij ons terecht, waarbij we rekening houden met zowel uw persoonlijke voorkeuren als uw budget.

Heeft u nog vragen omtrent de mogelijkheden? Of misschien over de gang van zaken in ons atelier? Contacteer ons dan vandaag nog voor al uw vragen of opmerkingen en dit via het nummer 011 55 54 40 of via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Onze medewerkers staan u zo snel mogelijk te woord voor een snelle hulpverlening.