Buitentrap

Buitentrap

Als u aan het woord trap denkt, denkt u vaste en zeker aan de klassieke houten trap in de trappenhal of elders in huis. Maar een trap dient lang niet alleen voor binnenhuis gebruik, maar kan ook buiten worden toegepast. De zogenaamde buitentrap heeft verschillende doeleinden en kan in verschillende materialen worden geproduceerd. Herco is zich echter als geen ander bewust van de musts waarover deze trappen moeten beschikken.

De buitentrap: waarvoor gebruikt u deze?

Misschien heeft u er nog niet bij stil gestaan, maar een buitentrap kan soms wel heel handig van pas komen. Heeft u bijvoorbeeld een trap nodig van uw keuken regelrecht naar uw tuin? Of van uw terras op de eerste verdieping naar uw buitenplaats? Een buitentrap maakt dit allemaal mogelijk. Bovendien zijn ze beschikbaar in diverse materialen, zoals metaal en hout en zijn er ook meerdere afwerkingen mogelijk, zoals vernis en kleur.

Eender hoe, dergelijke buitentrap moet wel voldoen aan enkele vereisten. Wat bijvoorbeeld met de verschillende weersomstandigheden? Uw trap moet namelijk zowel lichte regenbuien als zware stormen kunnen doorstaan. De trappen van Herco kunnen daarom – zowel binnen als buiten – blootgesteld worden aan alle weerselementen. Bovendien geniet u met onze buitentrappen ook van een optimaal gebruiksgemak, zodat u zich niet hoeft te bekommeren om het onderhoud en de veiligheid.

Over veiligheid gesproken, een buitentrap kan ook gebruikt worden als brandtrap. Een verplicht element voor bijvoorbeeld appartementsblokken en kantoorcomplexen. Aan dergelijke buitentrappen worden echter wel andere eisen gesteld. Zo zal hier niet het esthetische primeren, maar vooral de functionaliteit.

Een buitentrap bij Herco? Er is voor ieder wat wils!

Bij Herco kunt u terecht voor iedere stijl, iedere smaak en ieder budget. We komen graag ter plaatse om uw ruimte persoonlijk te komen bekijken, waarna we met plezier alle opties samen met u bespreken. Bij ons geniet u van een offerte op maat, uiteraard geheel vrijblijvend, dewelke nog helemaal kan aangepast worden, wanneer u met ons in zee gaat. Het resultaat? Een buitentrap die naadloos aansluit bij het karakter van uw woonst en straalt in al haar facetten.

Had u graag meer geweten over onze werking of omtrent de mogelijkheden voor uw eigen woonst of bedrijf? Aarzel dan niet langer, want u kunt ons contacteren voor al uw vragen of opmerkingen en dit via het nummer 011 55 54 40 of via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Onze medewerkers proberen u zo snel mogelijk te woord te staan, zodat uw weldra kunt genieten van uw eigen buitentrap op maat.