TRAPPEN

Een trap is meer dan een hoop treden

Een trap met stijl

Een trap vormt een grote esthetische blikvanger in huis. Of het nu uw trappenhal of woonruimte betreft of slechts enkele treden tussen bijvoorbeeld uw keuken en uw eetkamer, een trap dient mooi te zijn en naadloos aan te sluiten bij uw interieur. U moet een trap bekijken als een designstuk, zeker als u open zicht om hem heeft! Een trap maakt fundamenteel deel uit van uw woonst, interieur en gebruiksgemak en daarom verdient hij bij Herco de allergrootste aandacht.

Begeeft u zich middenin renovatiewerken en bent u op zoek naar een nieuwe trap die perfect aansluit bij uw nieuwe plannen en inrichting? Of staat u aan het begin van nieuwbouwwerken en bent u op zoek naar een partner voor een trap die volledig beantwoordt aan al uw vereisten? Geen probleem, want wij bij Herco staan garant voor een persoonlijke aanpak tegenover onze klanten, wat maakt dat we rekening houden met al uw wensen en persoonlijke voorkeuren.

Precies daarom bieden we ook een gevarieerd aanbod aan van mogelijkheden, gaande van elegante draaitrappen , rechte steekstrappen, bordestrappen, bloktrappen, zwevende trappen, zoldertrappen tot industriële trappen. Klassiek, modern, strak: alle stijlen zijn bij ons mogelijk, ongeacht de combinatie van materialen die u wenst. Treden mogelijk in verschillende materialen en afmetingen. Glas, hout, inox, staal, natuursteen, metaal: u heeft keuze in overvloed.