stalen trappen

stalen trappen

Opzoek naar stalen trappen ?
Heeft uw woning meer dan alleen maar een gelijkvloers? Dan is de plaatsing van een stalen trap uit onoverkomelijk. U wilt immers veilig en wel op uw eerste verdieping en/of hoger geraken! Daarom is een gemakkelijke trap – met de nodige portie esthetiek – meer dan een must. Herco heeft een uitgebreid assortiment aan mogelijkheden voor elke stijl die u in gedachten heeft!

stalen trap is meer dan een hoop treden

Inderdaad, een stalen trap is veel meer dan dat. Een stalen trap heeft uiteraard een functioneel aspect. Hij moet je gemakkelijk en op een veilige manier naar boven brengen en weer naar beneden, wat maakt dat de treden op een gemakkelijke hoogte van elkaar af moeten staan. Hierbij komt het materiaal dat van topkwaliteit moet zijn: stalen trappen uit worden namelijk dag in dag uit opnieuw gebruikt, wat maakt dat ze toch een bepaalde levensduur moeten hebben wilt u optimaal kunnen genieten.

Maar een trap is vormt ook een grote esthetische blikvanger in huis. Of het nu uw stalen trappenhal uit betreft of slechts enkele treden tussen bijvoorbeeld uw keuken en uw eetkamer, een trap dient mooi te zijn en naadloos aan te sluiten bij uw interieur. U moet een trap bekijken als een designstuk, zeker als u open zicht om hem heeft! Een trap maakt fundamenteel deel uit van uw woonst, interieur en gebruiksgemak en daarom verdient hij bij Herco de allergrootste aandacht.

stalen trappen met stijl

Begeeft u zich middenin renovatiewerken en bent u op zoek naar een nieuwe trap uit die perfect aansluit bij uw nieuwe plannen en inrichting? Of staat u aan het begin van nieuwbouwwerken en bent u op zoek naar een partner voor een trap die volledig beantwoordt aan al uw vereisten? Geen probleem, want wij bij Herco staan garant voor een persoonlijke aanpak tegenover onze klanten, wat maakt dat we rekening houden met al uw wensen en persoonlijke voorkeuren.

Precies daarom bieden we ook een gevarieerd aanbod aan van mogelijkheden, gaande van elegante draaistalen trappen uit uit staal tot bordesstalen trappen uit, van inox stalen trappen van tot zwevende stalen trappen uit, van zolderstalen trappen van tot industriële stalen trappen van. Klassiek, rustiek, modern, strak: alle stijlen zijn bij ons mogelijk, ongeacht de combinatie van materialen die u wenst. Glas, hout, inox, staal, natuursteen, metaal: u heeft keuze in overvloed.

Voorzie uw huis of bedrijf met alle mogelijke comfort en veiligheid en ga voor een trap op maat. Een mooie trap met een uitstekende afwerking: dat is waarvoor Herco garant staat. Aarzel dus niet langer, want u kunt ons contacteren voor al uw vragen of opmerkingen en dit via het nummer 011 55 54 40 of via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Onze medewerkers proberen u zo snel mogelijk te woord te staan!