Inox Trap

Inox Trap

Heeft u een modern interieur? Dan is een inox trap zeker het overwegen waard! Inox – of roestvrij staal – is immers thuis in alle interieurs! Steen, hout, glas, metaal, natuursteen en ga zo maar verder: uw inox trap maakt het geheel werkelijk compleet, dankzij haar stijlvolle karakter. Herco biedt u daarom een mooie collectie aan inox trappen, maar ook realisaties op maat zijn bij ons mogelijk!

Inox trap en haar vele voordelen

Een inox trap kent veel voordelen, dankzij haar diverse positieve karakteristieken. Misschien alvast het enige nadeel vermelden: inox is niet al te goedkoop, maar laten we het maar snel hebben over de vele voordelen die inox voor u in petto heeft.

Akkoord, inox is niet goedkoop, maar dit heeft wel zijn reden en een hele goede ook. Inox is slijtvast, zal niet dof worden na verloop van tijd en is minder krasgevoelig dan vele andere materialen, waaronder aluminium. Ook op het gebied van onderhoud hebben ze een streepje voor op andere producten. Een minimum aan onderhoud is uiteraard wel vereist, maar eenvoudige reinigingsmiddelen van tijd tot tijd zullen ruimschoots volstaan, net zoals voor de rest van je interieur.

Verder is inox kei sterk. Enerzijds is dit handig indien er vaak zware gewichten op zullen vervoerd worden, anderzijds is dit een extra vorm van veiligheid naar u toe. Dit maakt bijgevolg ook dat er geen complexe uitvoeringen moeten gerealiseerd worden, aangezien er grote overspanningen mogelijk zijn.

En tot slot vormt een inox trap ook een echte eyecatcher in uw interieur. Een echte pièce de résistance, zoals weleens wordt gezegd bij onze Franse buren. Zeker wanneer u deze open geïnstalleerd! De kleur, de naadloze uitvoering en het minimum aan steunpunten maken dat deze onweerstaanbaar zijn voor iedereen, ook ongetwijfeld voor u!

Herco verstaat zijn vak

Vandaag de dag worden er steeds meer woningen volgens standaard normen geplaatst. Kant-en-klare trappen en ander meubilair zijn dan ook niet ver te zoeken, maar is dit wel wat u wilt? Of verkiest u toch een interieur met net dat ietsje meer? Bij Herco is het mogelijk om te spelen met materialen, producten en ruimte, zonder in te boeten op de functionaliteit en looks van uw interieur. In tegendeel!

Wilt u meer weten over ons assortiment aan inox trappen? Of had u graag de mogelijkheden geweten voor een inox trap bij u thuis of op bedrijf? Aarzel dan niet langer, want u kunt ons contacteren voor al uw vragen of opmerkingen en dit via het nummer 011 55 54 40 of via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Herco staat u graag te woord om u zo spoedig mogelijk te voorzien van een inox trap die volledig voldoet aan uw wensen.