Metalen trappen antwerpen

Metalen trappen antwerpen

Bent u op zoek naar een trap voor in huis of in uw bedrijf? Dan zal deze vast en zeker moeten voldoen aan enkele vereisten, als veiligheid en comfort. Waarom overweegt u dan geen metalen trap uit antwerpen? Een metalen trap uit antwerpen is mooi, elegant, gebruiksvriendelijk en bovenal: aantrekkelijk op het gebied van prijs. En dat is niet alles, in tegendeel.

Metalen trappen antwerpen : ga elegant hogerop met een metalen trap

Vandaag de dag is het algemeen geweten dat hout een dure materiaalsoort is, ook wanneer het komt op het gebruik voor trappen. Dat is één van de vele redenen waarom er steeds vaker beroep wordt gedaan op metaal om trappen uit te vervaardigen. En dat is geheel onlogisch, want een metalen trap uit antwerpen gaat gepaard met vele voordelen, zowel voor u thuis als op de werkvloer!

Eerst en vooral is metaal een oersterke en -degelijke materiaalsoort. Een trap vervaardigd uit metaal is bijzonder sterk en kent een laag slijtagepercentage. En denk eraan: trappen worden dagdagelijks gebruikt, dus u kunt het beste opteren voor een constructiemethode waarvan u optimaal kunt genieten.

Een nog groter voordeel is dat een metalen trap uit antwerpen inpasbaar is in zowat elke ruimte. Heeft u een strak interieur of misschien eerder rustiek? Of modern? Of klassiek? Geen probleem: metaal is alles behalve stijlgebonden! En verder u hoeft niet te vrezen voor bijkomende, zware constructies, aangezien een metalen trap grote lengtes kan overspannen zonder enige vorm van ondersteuning.

Metalen trappen antwerpen : er is nog meer...

...Inderdaad. Wat had u bijvoorbeeld gedacht van een minimum aan onderhoud? Herco is zich bewust van de vele taken die het huishouden en bijhorende kuis met zich meebrengen, dus waarom niet opteren voor een trap in onderhoudsvriendelijk materiaal? Metaal zal geen sporen van gebruik vertonen, alleen wanneer u opteert voor een trap met een beschermingslaag. Deze zal u om de vijf à tien jaar dienen bij te werken.

En last but not least: een metalen trap uit antwerpen kraakt niet en maakt minder lawaai in tegenstelling tot bijvoorbeeld een houten trap. Loopt u echter met naaldhakken over de metalen treden, dan zal u deze uiteraard horen weerklinken, net zoals dit het geval is op eender welke ondergrond. Of u nu kiest voor een gelakte metalen trap of een metalen trap met een naturel look: over de geluidsoverdracht hoeft u zich zeker geen zorgen te maken!

Wilt u meer weten over ons assortiment aan metalen trappen? Of had u graag de mogelijkheden geweten voor een metalen trap van antwerpen bij u thuis of op bedrijf? Aarzel dan niet langer, want u kunt ons contacteren voor al uw vragen of opmerkingen en dit via het nummer 011 55 54 40 of via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Onze medewerkers proberen u zo snel mogelijk te woord te staan!