Bordestrap

Bordestrap

U bent op zoek naar een trap – voor uw huis, uw bedrijf, uw winkepand – maar u weet niet precies waarnaar u op zoek bent? Dan staat Herco u graag met raad en daad bij tijdens uw zoektocht naar die ene droomtrap. Er zijn oneinig veel mogelijkheden, maar slechts eentje zal zich volledig aansluiten bij uw wensen en stijl. Bij Herco zit u goed om deze te ontdekken. Misschien betreft het een industriële trap of een glazen trap? Of misschien wel een bordestrap?

De bordestrap kort en bondig toegelicht

Een bordestrap, de naam zegt u misschien niet veel op het eerste gezicht. U zal hem echter vast en zeker wel kennen met zijn kenmerkende karakteristieken als plateaus op bepaalde hoogten! Een bordestrap is namelijk een rechte trap met een plateau als rustpunt ergens in de loop van de trap. Meestal bevindt dit plateau zich onderaan of bovenaan de trap, waarbij er twee verdiepiingen met elkaar verbrbonden kunnen worden.

De voordelen van dergelijke bordestrap? Uniek en handig in tegenstelling tot vele andere trappen:

  • Een plateau geeft u de mogelijkheid uit te rusten – bijvoorbeeld wanneer u zwaar geladen bent of om een andere trapgebruiker door te laten
  • Een bordestrap laat toe een draai van 90 of 180 graden te maken
  • Een bordestrap biedt een elegante en unieke look in uw woonst

Bovendien zijn bordestrappen ook verkrijgbaar in diverse materialen en kleuren, zodat ze volledig aansluiten bij het karakter van uw woonst of van het gebouw in kwestie. Industrieel, klassiek, modern, design en nog veel meer: werkelijk alle stijlen zijn voorhanden.

Een bordestrap van Herco? Veiligheid ten top

De bordestrappen van Herco voldoen aan de vooropgestelde veiligheidsnormen. Zo is een border in een trap bijvoorbeeld verplicht wanneer deze een hoogte overschrijdt van meer dan vier meter. Van deze en nog andere vereisten zijn al onze medewerkers op de hoogte en dankzij een continue bijscholing, trachten we dit ook steevast te blijven.

Wilt u meer weten over ons assortiment aan bordestrappen? Of had u graag de mogelijkheden geweten voor een bordestrap bij u thuis of op bedrijf? Aarzel dan niet langer, want u kunt ons contacteren voor al uw vragen of opmerkingen en dit via het nummer 011 55 54 40 of via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Onze medewerkers proberen u zo snel mogelijk te woord te staan!