industriële trappen

industriële trappen

Bevindt u zich middenin een renovatieproject? O staat u misschien aan het begin van een langdurig nieuwbouwproject? Eender hoe, u zal vast en zeker al weleens nagedacht hebben over de mogelijkheden voor de trappen in huis. Deze horen echter onherroepelijk in huis – en misschien ook buitenshuis – en verdienen dan ook de nodige portie aandacht alvorens u ze plaatst in uw woonst. Herco heeft diverse soorten trappen, waaronder de industriële trap. Meer weten? Lees hieronder meer!

Een industriële trap kan zowel binnen als buiten!

Vroeger werden industriële trappen vooral gebruikt voor buiten. In uw tuin, op de parking en opslagplaatsen van een bedrijf, op industrieterreinen en ga zo maar verder. Dit is niet geheel onlogisch want een industriële trap is:

  • Weersbestendig
  • Veilig
  • Verkrijgbaar aan een aantrekkelijke prijs

Maar… vandaag de dag worden ze meer en meer toegepast in huis ook. Design is tegenwoordig al wat de klok slaat en dus gaat men ook stilaan over naar de industriële look. Alles moet clean en minimalistisch zijn, bijna als in een loft. En wat is dan de ideale oplossing voor uw trap in huis? Juist ja, een industriële trap met de bijhorende looks.

Bent u nog niet overtuigd door haar voordelen? Wat had u dan bijvoorbeeld gedacht van de grote diversiteit aan materialen die u hiervoor kunt gebruiken? Zo zijn er industriële trappen in verzinkt staal, maar ook in onbehandeld staal. In inox en in aluminium en ga zo maar verder. Ook de dikte kan u volledig zelf bepalen, zodat deze netjes aansluit bij uw overige interieur elementen. En last but not least: niet alleen hun esthetisch aspect is een echte aanrader, maar ook hun gebruiksgemak! Een minimum aan onderhoud in een prachtige uitvoering, ideaal toch?

Een industriële trap in huis of in uw bedrijf? Herco denkt met u mee

Zoals eerder gezegd, kan een industriële trap op diverse plaatsen worden geïnstalleerd. Misschien bent u op zoek naar een exemplaar voor bij u thuis? Of misschien voor op de bedrijfsvloer? Of in een winkelpand? Geen probleem. Herco denkt met het grootste plezier met u mee over de diverse mogelijkheden om de sfeer en geest van het pand zo goed mogelijk te laten aansluiten bij uw trap.

Had u dus graag meer geweten over onze werking of omtrent de mogelijkheden voor uw eigen winkelpand of bedrijf? Aarzel dan niet langer, want u kunt ons contacteren voor al uw vragen of opmerkingen en dit via het nummer 011 55 54 40 of via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Onze medewerkers proberen u zo snel mogelijk te woord te staan, zodat uw weldra kunt genieten van uw eigen industriële trap op maat.