Balustrade aan uw terras

terras balustrade

Een balustrade aan uw terras is een absolute must als u een buitenshuis heeft. Niet alleen draagt dit bij tot de esthetische meerwaarde van uw huis, maar ook op het gebied van veiligheid is de plaatsing van een balustrade van groot belang. Herco in Houthalen, vlak bij Genk, biedt u daarom de perfecte mix tussen schoonheid en securiteit en dit tegen een betaalbare prijs!

Balustrade aan uw terras met ijzersterk laswerk

Of u nu een particulier bent die op zoek is naar een balustrade voor zijn terras of een bedrijfsverantwoordelijke die de aanwezige balkons in zijn gebouw wilt veiligstellen: Herco streeft naar uitsluitend vakmanschap op maat. Uw woning of bedrijf verdient namelijk de allerbeste uitstraling en looks, waar onze medewerkers maar al te graag hun steentje aan willen bijdragen. We beschikken over ons eigen atelier met een team van professionals die ruime ervaring en uitgebreide kennis hebben. Koppelingen en hoekverbindingen verbinden we naadloos met elkaar, zonder gebruik van schroeven of lijm. Zo garanderen we de perfecte afwerking.

Bijdragen aan een mooier esthetisch uitzicht

Dankzij ons laswerk en onze bijkomende knowhow over het materiaal, bent u bij Herco aan het goede adres voor een balustrade aan uw terras. Zowel binnen als buiten voorzien we u graag van een balustrade die perfect aansluit bij het karakter van de ruimte in kwestie. Gaat u voor een elegante uitvoering voor uw trapgat of een strak ontwerp voor uw terras? Uw inox balustrade zal een lust zijn voor het oog, ongeacht de stijl die u verkiest.

Schakel onze ervaren specialisten in

Zowel als particulier als bedrijf kunt u bij ons terecht, waarbij we rekening houden met zowel uw persoonlijke voorkeuren als uw budget. Heeft u nog vragen omtrent de mogelijkheden van een balustrade aan uw terras? Neem contact met ons op via het nummer 011 55 54 40 of via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Onze medewerkers staan u zo snel mogelijk te woord voor een snelle hulpverlening.