Aluminium balustrade

Aluminium balustrade

Bij Herco zit u goed voor alles wat betrekking heeft tot trappen en balustrades. Ons hoog afwerkingsniveau en bezorgdheid om uw veiligheid bewijzen dat we waken over uw welzijn en comfort en dat we alleen maar het allerbeste afleveren aan huis en bedrijf. Opteert u voor een aluminium balustrade, dan vormt Herco dus uw partner bij uitstek.

Hieronder vindt u alvast meer informatie betreffende aluminium als materiaal voor uw balustrade.

Aluminium balustrades: de ideale mix tussen functionaliteit en esthetiek

Misschien bent u op zoek naar een balustrade voor uw net gerenoveerde terras? Of probeert u alvast ideetjes op te doen voor uw terras in aanmaak? Geen probleem. Herco helpt u graag verder ongeacht u in renovatiewerken zit of middenin een nieuwbouwproject. We geven u met het grootste plezier een blik op ons ruim assortiment van balustrades voor bij u thuis of voor op uw bedrijf.

Herco is namelijk meester in de verwezenlijking van balustrades op maat en dit in diverse uitvoeringen en stijlen. Zo hebben we glazen, houten en stalen balustrades, maar ook aluminium balustrades. Het voordeel van deze laatste soort is dat ze u een unieke combinatie geven tussen enerzijds prachtige, strakke looks van hoge architecturale waarde en anderzijds een optimaal gebruiksgemak, inclusief:

  • Een minimum aan onderhoud
  • Een makkelijke reiniging
  • Een roestvrij en elegant uiterlijk

Bovendien laat aluminium zich uiterst gemakkelijk vormen, waardoor een hoge productiviteit mogelijk is. Dit betekent voor u een relatief lage investering voor een pracht van een resultaat.

Een aluminium balustrade met een klantgericht service

Herco staat niet alleen garant voor excellente afwerking, maar ook voor een uitstekende klantgerichtheid. We bieden u steeds een luisterend oor, waarbij u terecht kunt voor al uw wensen en noden, zodat u zeker bent dat uw aluminium balustrade perfect aansluit bij zowel uw eigen stijl als deze van uw terras. Ook een strikte opvolging van de gemaakte afspraken, een stipte plaatsing zoals afgesproken en een snelle, maar kwalitatieve montage vallen binnen onze klantenservice.

Wilt u dus ook gaan voor een 100% klanttevredenheid in een kwalitatief kader? Dan zijn onze aluminium balustrades vast en zeker het overwegen waard. Wilt u meer weten over onze werking, mogelijkheden en beschikbaarheid? Aarzel dan niet langer, want u kunt ons contacteren voor al uw vragen of opmerkingen en dit via het nummer 011 55 54 40 of via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Onze medewerkers proberen u zo snel mogelijk te woord te staan!