Inox balustrade

Inox balustrade

Een inox balustrade is een absolute must als u een terras heeft buitenshuis of een ruimte op hoogte binnenshuis. Niet alleen draagt dit bij aan de esthetische meerwaarde van uw huis, maar ook op het gebied van veiligheid is de plaatsing van een balustrade van groot belang. Bij Herco in Houthalen, vlak bij Genk, plaatsen we alles naar wens tegen een scherp tarief.

Een stevige en prachtige inox balustrade voor u

Hoe bekomen we het beste resultaat voor uw inox balustrade? Door laswerk van de hoogste plank. In ons eigen atelier met ervaren en deskundige medewerkers leveren wij dagelijks kwalitatief werk. Zo verbinden we koppelingen en hoekverbindingen naadloos met elkaar, zodat uw inox balustrade een vlekkeloze afwerking heeft.

Zowel mooi als veilig

Dankzij ons laswerk en onze bijkomende knowhow bent u bij Herco aan het juiste adres voor een inox balustrade op elke plaats. Zowel binnen als buiten voorzien we u graag van een balustrade die perfect aansluit bij het karakter van de ruimte. Zo biedt u een veilige omgeving, zonder daarbij in te boeten op uiterlijk schoon. Daarnaast kunnen we u ook helpen bij het plaatsen van design poorten of metalen trappen.

Maak de beste keuze

Herco is de ideale partner indien u al geruime tijd op zoek bent naar een inox balustrade. Zowel als particulier als bedrijf kunt u bij ons terecht, waarbij we rekening houden met zowel uw persoonlijke voorkeuren als uw budget. Heeft u nog vragen omtrent de mogelijkheden of over de gang van zaken in ons atelier? Contacteer ons dan vandaag nog voor al uw vragen of opmerkingen via het nummer 011 55 54 40 of via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .